Welke monitorarm moet ik kiezen?

Welke monitorarm moet ik kiezen

Welke monitorarm moet ik kiezen?

Welke monitorarm moet ik kiezen? Het is erg belangrijk dat u ervoor zorgt dat de arm die u op uw computerscherm gebruikt, compatibel is met de monitor die u wilt gebruiken. Is dit niet het geval, dan zult u merken dat het gebruik van de monitor zonder armverlenging misschien niet zo eenvoudig is als u wellicht dacht. Omdat er veel verschillende soorten armen zijn, hangt de arm die het meest geschikt is voor uw monitor af van het soort werk dat u doet.

De meest voorkomende verstelbare monitorarmen zijn als volgt: middenmontage dit is de meest gebruikte configuratie en bevindt zich meestal op desktops met ingebouwde standaard. U kunt dit soort armen ook vinden op laptops en zelfs op de nieuwste notebooks. Mogelijk moet u een aparte arm aanschaffen als u er een gaat gebruiken die niet specifiek is ontworpen om goed samen te werken met uw computermonitor.

Andere soorten armen zijn vESA en DVI Leukste Kadoos Online monitor houder. VESA is ontworpen om te worden gebruikt met alle soorten computermonitors en stelt u in staat uw monitor in een positie te plaatsen die voor u het handigst is. Het voordeel van het gebruik van vESA-montage is dat u uw computermonitor zonder enige beperking overal in elke richting kunt verplaatsen. DVI is ontworpen om alleen te worden gebruikt met een speciaal type beeldschermen en geeft u slechts een beperkt aantal opties met betrekking tot de afstand van uw computermonitor tot waar u gaat zitten. U moet ervoor zorgen dat de monitorarm die u wilt gebruiken, compatibel is met uw computer en de werkruimte waarin u gaat werken. Voor degenen die monitorarmen willen kopen, moet u rondkijken en de verschillende beschikbare opties bekijken voordat u koopt, zodat u een betere deal kunt krijgen.

Voor meer info klik je deze site aan: Leukste Kadoos Online