Wat is een Bullet Journal?

Wat is een Bullet Journal?

Hoewel veel planners en organisatoren een traditioneel dagboek of dagboek gebruiken, gebruiken sommige mensen s. Hoewel het een "opsommingsteken" wordt genoemd, kan een dagboek meer zijn dan alleen maar op papier geschreven vermeldingen. In feite kan het veel verschillende tools bevatten om u te helpen uw activiteiten bij te houden. Dit is wat een bullet journal te bieden heeft.

Wat is een bullet journal

Hoewel elk dagboek uiteindelijk één zal worden met papier, is niet iedereen een papierloze planner in een bullet journal! Er zijn veel andere planningssystemen, die kunnen plaatsvinden in een bullet journal! Deze kunnen zijn: het bijhouden van uw takenlijsten, doelen, notities over waar u aan werkt, items afvinken die u hebt bereikt, herinneringen voor uzelf instellen over wat u moet doen en nog veel meer! Het draait allemaal om het vinden van de beste manier om te plannen en georganiseerd te blijven.

Een bullet journal-systeem kan ook veel tools bevatten waarmee u uw activiteiten en afspraken kunt bijhouden. Dit omvat programma's als Excel en Microsoft Office. Met een bullet journaling-systeem kunt u grafieken en diagrammen uit Microsoft Office importeren, waardoor het maken van spreadsheets eenvoudiger en minder gedoe wordt. Hiermee kunt u ook grafieken of diagrammen die u leuk vindt downloaden en afdrukken! Sommige tijdschriftsoftware heeft deze tools niet, waardoor het maken van spreadsheets moeilijk kan worden. Als u ze echter nodig heeft, is het zeker de moeite waard om ervoor te betalen.

Zoek meer informatie op: http://mylovelynotebook.nl/