Hoe gebruik ik een ketogeen dieet om af te vallen?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet om af te vallen?

Het eerste waar ik in dit artikel met je over wil praten, is hoe gebruik ik een ketogeen dieet? Het is eigenlijk vrij simpel, ik wil gewoon met je delen hoe ik het heb gebruikt om af te vallen. Als u geïnteresseerd bent om af te vallen en het af te houden, zijn er een paar dingen die u kunt doen om dit dieet voor u te laten werken. Ten eerste wil je er zeker van zijn dat je veel water drinkt, ongeveer 8 glazen per dag. Dit zal helpen om je systeem schoon te spoelen en om alle gifstoffen en afvalstoffen te verwijderen die in je dikke darm en darmen op de loer liggen.

hoe gebruik ik een ketogeen dieet

Een ander ding dat ik graag met jullie wil delen, is mijn gebruik van een gezond eetplan HetKetogeendieet.nl. De griep was een groot probleem voor mij, zie je toen ik op dit dieet kwam, ik werd het eten van saai en koolhydraatarm voedsel echt beu. Daarom besloot ik een gezond eetplan te maken dat bestond uit al het gezonde voedsel, inclusief veel fruit en groenten, eiwitten en volkorenproducten en veel gezonde vetten.

Door dit gezonde plan te maken, is het ketogeen dieet wat ik gebruik om op het goede spoor te blijven en het gewicht te verliezen dat ik probeer te verbranden. Door veel fruit, groenten, vlees, vis, eieren, bonen, noten en ander gezond voedsel te eten, geef je je lichaam in feite koolhydraten en eiwitten en verbrand je vet. Als ik klaar ben met het eten van de maaltijden die alleen uit gezond voedsel bestaan, ga ik zelfs rechtstreeks naar de koelkast om snacks te pakken die ik nodig heb om mijn lichaam te voeden. Op deze manier, als ik echt honger heb, pak ik iets waarvan ik denk dat het een goede hoeveelheid koolhydraten of calorieën bevat en hoef ik mezelf niet uit te hongeren om een snack te eten.

Voor meer info klik je deze site aan: HetKetogeendieet.nl